Livmodersjukdomar

De flesta kvinnor har idag problem med kvinnliga sjukdomar och ett av de viktigaste anledningar är att de duschar under menstruationsperioden. Duscha under denna tid kan leda till infektioner i livmodern, livmoder- och bröstcancer, barnlöshet, parasiter.

Gud har skapat kvinnan på det sätt att urin och menstruationsblodet lämnar kroppen från två olika separerade rör. Urinröret är även placerad högre upp och ovan livmoderöppningen där menstruationsblodet lämnar kroppen. Urin är en steriliserad och desinfekterande medel och tvättar området själv.

Under den perioden ska inget vatten nå området och duscha absolut inte, minst till femte dagen.

I övrigt för att slippa infektioner finns det några sätt:

  • Första: en gång i veckan sitta i en vatten och vinäger lösning. Det är både desinfekterande och kyler livmodern.
  • Andra: blanda en syltsked bikarbonat med ett glas vinäger och häll i ljummet vatten och en gång i veckan sitt i den under 20 minuter. Den blandningen är också desinfekterande och värmer livmodern.

För att bota livmoders infektioner:

a) om infektionen är med klåda, blanda ett glas naturlig vinäger med tre liter kokt vatten som blivit ljummet och sitt i den dagligen en halvtimme i en period av 7 till 14 gånger.
b) om infektionen är utan klåda, injektera honung i livmodern 7 till 14 gånger en gång om natten.

Observera att tjejer som inte är gifta ska använda en blandning av ett glas kokt ljummet vatten med fyra matskedar honung istället.

  • För att rengöra livmodern rekommenderas att ta fänkålsfrön och göra pulver av den och varje dag hälla en tesked av det i ett glas kokande vatten och låta den bryggas i 10 minuter. Sen drick det antingen som den är eller med lite honung men absolut inte socker. Det balanserar de kvinnliga hormonerna och livmodern renas helt och minskar risken för alla livmodersjukdomar.
  • Även att dricka bryggd torr mynta dagligen funkar som en av de starkaste antibiotika och renar livmodern och kroppen.

Tänk på att fänkålsfrön är bra för kvinnor och kan vara skadligt för män. Gravida kvinnor ska inte heller använda det för det kan öka risk för missfall.

Övrigt:

  • Användning av en binda hela dagen ökar risk för cancer för att de kemiska ämnen som använts för att få vätskan att bli till en gel är mycket farliga. Istället ska bomullsbindor användas och bytas varje fem timmar för att om den används under lång tid ändrar blodet färg och dras in i kroppen igen eftersom livmodern är öppen under menstruationsperioden så det kan leda till kvinnliga sjukdomar bl.a. cancer.
  • Underkläder ska tvättas dagligen även bh. Svart sådan ska inte användas på sommaren. Det ska inte sovas med och inte användas sådan med järnspiral mycket.
  • Var inte framför solen helt oskyddad utan täck med minst ett tyg.
  • Under menstruationsperiod ät inte mat med kall natur. Inte heller kallt vatten för att under dessa dagar blir livmodern kall.
  • Inlagda grönsaker, vinäger, körsbärsplommon, sura fruktgodis, tamarind, qareqorot och liknande ska inte användas under dessa dagar heller för det leder till cystor i äggstockar.
  • De tre första dagarna duscha absolut inte. 80% av kvinnor förlorar livet p.g.a. detta för att under dessa dagar drar livmodern upp vatten. Under de dagarna blir livmodern väldigt kall och att vatten ska nå den är väldigt skadligt. Helst ska dusch undvikas minst 5 dagar.